Amok har joggat i vänstervarv!!

Idag for vi iväg igen till den där platsen där vi var för ett år sedan... ni vet då husse stod bakom ett tält o skrattade när matte fick bassning av en trevlig man som sa att man minsann INTE fick dra i mina ben!! Toppenkille den där Ulf om jag får säga vad jag tycker! Eftersom matte är en rätt okej prick hon oxå så har hon naturligtvis lydigt gjort som Ulf sagt och jag har fått finna mig i att jag måste stå still ibland... helst med ett ben i varje hörn....(Hmmm... sitter de liksom inte där av sig själva???)

Idag var det rätt ruskigt väder där - o det var en annan kille som skulle tycka o tänka om var benen sitter... o hur jag använder dem. Arvid hette han tror jag bestämt... Matte sprang för allt vad hennes små löjliga ben höll - ingen match för mina mockasiner dock ;) Hon får nog ta o köpa sig en cykel så det blir nån fart på kalaset!! Hon har dessutom inte förstått att det är superroligt att hoppa... blir så himla tjurig då jag visar mina tigerhopp... o eftersom jag i grund o botten är en vänlig själ så kämpade jag så gott jag kunde emot lusten att skutta... det lyckades NÄSTAN i alla fall ;)

Jag blev dagens Bästa Hanhund (ska ju till en riktig karl för att ta emot en ROSA rosett... )
Den där blå-gula rosetten fick jag inte vara med o fightas om för matte o husse säger att jag inte gjort rätt för det ännu... men det kommer - bara håll i hatten!

Jag tycker att jag är rätt duktig på att stå still i alla fall... fast hur KUL är det på en skala...??



På kritiklappen stod:
Typ o helhetsintryck: Utmärkt
Kuperad. Kraftigt unghundshuvud. Ljusbruna ögon. Härligt uttryck. Bra öron.
Bra överlinje. Utmärkt kors. Kudne ha något längre bröstben. Aningen rak i fronten.
Bra vinklad i lår. Bra ben. Utmärkta tassar. Rör sig mycket bra!



Sedan skulle vi tävla om vem som var "Bäst i Rasen"... det betydde att jag skulle ut o fightas med en läcker tjej!! Som den gentleman jag är överlät jag naturligtvis den titeln till damerna - vad tror ni om mig egentligen??
Hon gjorde värsta turnén sedan och sopade mattan med hela gänget o placerade sig BIS i finalerna. Klart man backar för en sån pangbrud!! Kolla själva


VISMUNDAS BPF ZARA Ägare o Uppfödare Ole Torrisen, Norge

Nu är det bara att jobba på det där med jaktprov... så att jag oxå kan få en sån där fin blå-gul rosett - om man nu ändå ska springa så där i vänstervarv...

Springa tycker jag i alla fall om - det är lite enklare när inte matte ska hänga med ;)

YEEEHAAAA!!! Så HÄR använder jag helst mina ben om jag själv får bestämma.


Det långa benet före....


Trutar är rätt lattjo prylar faktiskt!!

Nu kör vi!!! Mås å gott till nästa gång vi hörs ;)

RSS 2.0