...cowboy... eller är det indian...

Hej hopp - jag har blivit 18 veckor nu - stora killen ;) Ny inmätning visar 53 cm i mankhöjd o vågen stannar på 20 kg precis!

Jag gillar att följa med husse på jobbet - o han tycker att jag är såååå duktig att jobba - värsta bästa "cowboy" - här kommer lite bildbevis




Hmmm... skulle JAG vara stor....??



De är så lortiga på näsan - tur att jag har en så bra skäggnäbb att städa dem med!



Man blir ganska trött av att mjölka kor - men det finns ingen riktigt bra säng i gropen... den är ALLDELES för trång... konstigt...det gick ju förut....



...så då får man väl ta saken i egna tassar.... halm funkar..... (husse säger massa fula ord som jag inte tror är för valpöron o kommer kutande med stora sopen... men den är oxå rätt kul *fniss*)

Men man kan inte bara vara cowboy... ibland måste man smyga som en indian oxå... o jag har ju värsta mjuka mockasinerna ;)




Står för.... synintrycket av en..... snygg stövartik ;)

So long folks!

Amokkis Mokkasin






Påsklov och anställd som Nanny

Det har varit påsk o då fick man åka till fjällen - tillsammans med 8 små gangsters till welsh springer spanielvalpar. Jag blev nominerad till "supernanny".... hmmmm...  *hehe*


Ser ni mig ??






De är mjuka att ha som huvudkudde *ler*


De finns i större modell oxå




Pinnar är gott...





Man blir trött av att busa....

Fortfarande inga bilder på mig när jar arbetar.... men det kommer.... med tiden ;)

Älgben....



...snart 16 veckor gammal (på tisdag) 49 cm hög - 16 kg tung... avmaskad o vaccinerad.... huga det är jobbigt att vara vorstehvalp ;) Men jag är en stor charmör o tycker nog att jag kunde få en egen welshvalp att leka med *LOL*

En rätt duktig valp är jag i alla fall - vet att man ska komma när nån ropar, går fint både i o utan koppel, sitter på kommando (bäst i hela flocken tror jag bestämt) o husse hotar nu med nåt som kallas visselpipa... vet inte vad jag ska tycka om den saken men det blir säkert kul ;)

Både jag o husse tycker att den där matten är rätt fånig som promt ska ha mig att stå "vackert"... men vad fan... lite får man ställa upp på... så här får ni se att jag "har ett ben i varje hörn" SÅ DET SÅ!!




Ett vacket, skäggigt huvud har jag oxå - till mattes stora förtjusning *LOL*


Hmm.... undrar om man hör bättre så här.... ?


o en liten matte ser rätt fjantig ut bakom en växande vorsteh... när hon puckar sig o ställer honom på bordet...


Nu ska jag tjata på husse så han tar med sig kameran till jobbet - så ni får se hur duktig jag är på att mjölka kor... o annat skoj!!

Ha dé gott fram till nästa gång

RSS 2.0